ankie
Ankie Busselman (1955), moeder van Theanne en Joram. Oma van Bor, Moa en Tibbe. Werkte na haar HBO opleiding Verpleegkunde en MWD in verschillende ziekenhuizen, verpleeghuizen en de jeugdhulpverlening. Werkt op dit moment als verpleegkundige in MCH Westeinde. Daarnaast: maakt kostuums en hoeden (voor de Mums en ook voor andere theaterproducties), regie-assistentie, schminken en schilderen.
Levensmotto : Leer van gisteren, droom van morgen, maar geniet van vandaag!

cherida
Cherida Venloo (1963), moeder van Eurydice  en
Crescendo. Begonnen als Beeldschermtypiste (PTT/KPN 1983), om vervolgens via Systeembeheerder, Planner/Werkvoorbereider nu de functie uit te voeren van Change Procescoördinator bij Atos Origin. Daarnaast Aerobics instructrice.
Levensmotto: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!

els
Els van Wijk (1955), moeder van Iris, Thomas, Jasmijn, Timon, Margriet en kreeg er nog extra bij: Linde, Wieger en Laurie Jip. Ook nog oma van Boaz, Roosje, Allan, Louisa en Taru. Oorspronkelijk werkzaam als docent geschiedenis en maatschappijleer in het voortgezet speciaal onderwijs. Vanaf 2008 een eigen praktijk als psychosociaal- en systeemtherapeut, gespecialiseerd in schoolfobie en autismespectrumstoornis.
Levensmotto: Wees jezelf, alle anderen zijn al bezet.

joan
Joan Klink (1955), moeder van Merel  en Coen.
Studie Franse taal en letterkunde. Na 25 jaar docente Frans met tussenpozen waarin gewerkt voor Internationale Rode Kruis, Slachtofferhulp, actief voor Stichting World Peace Flame en DRU Netherlands. Sinds 2010 eigen bureau, M-Powerdesign, voor coaching van eindexamenleerlingen.
Levensmotto: Be the change you want to see in the world.

lily
Lily Priester (1957), moeder van Lotte, Sam en Jip, pleegmoeder van Robin. Werkte als docent aan de Koninklijke Acacademie voor Beeldende Kunsten en als zelfstandig ondernemer en beeldend kunstenaar/ontwerper.
Levensmotto: Geef… Leef… Lach… en dit allemaal heel veel!

makaria
Makaria Pfeiffer (1952), moeder van Feija (1980), Jordi (1982),
Idzi en Tyscha. Oma van Romi. Werkt als docente engels, drama en CKV op Christelijk gymnasium Sorghvliet en Gymnasium Haganum. Regisseur van diverse schooltheaterproducties.
Levensmotto: You can’t have your cake and eat it!

marijke
Marijke Schults (1952), moeder van Jasmin en Gidon. Werkzaam geweest als SociaalCultureel werker op Scheveningen voor het Kinderwerk! Nu gepensioneerd en dat betekent ruimte en tijd voor hobby’s, en vrijwilligerswerk en bezinning!
Levensmotto: Zing, Bid, Lach, Huil, Werk en Bewonder! (vrij naar Ramses)

mieke
Mieke Klaver (1956), moeder van Lotte, Tom en Roos. Werkte o.a. als sociaal-cultureel werkster in de Haagse Transvaalwijk. Geeft graag les over het gebruik van kunst als aanjager van veranderingsprocessen. Behaalde in 2011 haar Master Sociologie van Kunst en Cultuur. Is nu voor 80% met pensioen en besteedt haar tijd aan het organiseren van leuke dingen die plezier geven en daardoor betekenisvol zijn.
Levensmotto: Spelen is een serieuze zaak!

paulaPaula Haasdijk- van der Harst (1950), moeder van Taco en Bram en trotse oma van Milou, Mick, Carolien, Aaf en Pelle. Werkte tien jaar als peuterleidster en de laatste 22 jaar voor haar pensioen in diverse functies bij PTT/KPN. Nu heerlijk genieten en veel breien, truien voor de hele familie, poppen en muizen.
Levensmotto: Geniet van het leven, maar zorg ervoor dat anderen dat ook kunnen doen.

quirinaQuirina van Hof (1959), moeder van Max. Na de Akademie voor Beeldende Kunsten in Arnhem werkte zij als Grafisch vormgeefster voor uitgeverijen. Nu doet zij de kinderprogrammering en PR voor een theater, geeft zij workshops, breit gekleurde eindjes aan elkaar en bespeelt de trekharmonica. Voor de Mums schrijft en zingt ze graag liedjes op maat.
Levensmotto: Volg je hart, want dat klopt.

rebecca
Rebecca van Leeuwen (1952), moeder van Jisse en Yoni. Na de toneelschool van 1975 – 1979 werkzaam als regisseur/schrijver van diverse dramaprogramma’s o.a. bij de AVRO Televisie . Vanaf 1985 directeur van Jeugdtheaterschool Rabarber, daarnaast presentatietrainer i.s.m. een protocolbureau van bijv. college van B en W van Rotterdam en de lakeien van de koningin.
Levensmotto: Als je maar gezond bent!

tineke
Tineke van Geuns (1961), moeder van Femke en Josta. Werkt als docente zang, soliste en vocal coach van verschillende muziektheaterproducties. Tevens docente en uitvoerend musicus dwarsfluit in verschillende orkesten. Vanuit ‘Studio Dagny’ mede-organisator van muziekzangreizen naar Frankrijk.
Levensmotto: Let music be the food of life…. (vrij naar Shakespeare..)